Merken

Bij Beautysalon Glam wordt er gewerkt met Skeyndor, Reviderm en Dr. Juchheim.

Skeyndor

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.

De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

Reviderm

De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.

Reviderm zag dat al tientallen jaren geleden in en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van producten en behandelingen die je huid er echt beter uit laten zien. Het Reviderm systeem van vandaag bestaat uit een aantal sterk met elkaar samenhangende onderdelen, die tezamen het beste resultaat garanderen. Hieronder vind je de uitleg van de verschillende onderdelen.

Dr. Juchheim 

Effectcosmetica, voedingssupplementen, nutricosmetics.

Dr. Juchheim is sinds 35 jaar arts in Munchen en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa.  De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend omdat:

  • ze zorgen voor een direct zichtbaar effect maar ook aantoonbaar werken op de langere termijn
  • ze hoge concentraties actieve, natuurlijke ingrediënten bevatten zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten (gebaseerd op de Ayurvedische leer)
  • ze geen hormonen, parabenen of paraffine bevatten en dierproefvrij zijn.

Zen en So

De natuurlijke kracht van geur en emotie

75% van onze emotie wordt beïnvloedt door wat we ruiken. Geuren roepen emoties en herinneringen op en beïnvloeden onze stemming. De producten van Sen & Zo zijn met veel zorg en met de beste ingrediënten uit de natuur samengesteld, om een heerlijke geurbeleving in huis, voor jezelf en voor anderen te creëren.