Sen en Zo

De natuurlijke kracht van geur en emotie

75% van onze emotie wordt beïnvloedt door wat we ruiken. Geuren roepen emoties en herinneringen op en beïnvloeden onze stemming. De producten van Sen & Zo zijn met veel zorg en met de beste ingrediënten uit de natuur samengesteld, om een heerlijke geurbeleving in huis, voor jezelf en voor anderen te creëren.

DE HEERLIJK GEURENDE PRODUCTLIJN VAN SEN & ZO BRENGT DE WELLNESS BIJ JOU THUIS. 

Wij luiden de nieuwe lokatie in met een gloednieuw verwenpakket in onze salon! 

Voor een waar bubbel festijn of een zacht vertroetelmomentje: De heerlijk geurende productlijn van Sen & Zo brengt de wellness bij jou thuis. Dat een goede dosis zelfliefde en verwennerij ieder mens een deugd doet is oud nieuws. Dat we daar doorgaans niet vaak genoeg aan toe komen is ons ook bekend.
Wij van GLAM maken hier voorgoed een eind aan met behulp van deze weldadige verzorging voor een geluksmomentje in eigen badkamer. 

Leg jezelf eens in de watten en laat je meevoeren met een ware geursensatie. Ieder uniek product is verrijkt met parfums die door ’s werelds beste parfumeurs speciaal voor jou zijn samengesteld. Rijkelijk en toch subtiel zijn de tonen van de verschillende ingrediënten uit de natuur waarmee de body butters, shower foams en andere heerlijkheden zijn samengesteld. 

Waarom wachten op die schoonheidsbehandeling over een week? Begin alvast met de voorpret en haal jouw favoriete geur uit ons nieuwe assortiment lichaamsverzorging in huis. De keuze is reuze, we hebben een ruim aanbod met maar liefst vier verschillende geurbelevingen om van te genieten. Neem bijvoorbeeld de vrouwelijke en frisse ‘Elements’ of de sprankelende en houtachtige indrukken van ‘Riverside’. Voor iedereen is er een passend product te vinden. Natuurlijk is het fantastisch dat onze nieuwe lijn ontzettend lekker ruikt, maar het is ook een must dat de ingrediënten een voedende invloed hebben op de huid. Zo is onze scrub van organische suiker en zout verrijkt met kokos en amandelolie, voor een zijdezacht resultaat. Dat kunnen we wel gebruiken in de gure winterdagen die ons ongetwijfeld te wachten staan.

Overbodige luxe? Nee, absoluut niet. Je hebt het verdiend.
En wat als je nu in een gulle bui bent en de beleving van Sen & Zo cadeau zou willen doen aan je teerbeminde partner, beste vriend of aan die leuke buurvrouw die bijna jarig is? Dan zijn er ook nog de geurkaarten met lieve en mooie gedichtjes om het cadeau extra speciaal te maken.
Waar wacht je nog op? Kom gauw langs bij GLAM en ontdek de geur die bij jou past! 

Riverside is een houtachtige en frisse geur voor een rijke en sprankelende beleving
Geurnoten van heerlijke
PATCHOULI, MEIROOS, ROZENHOUT, VANILLE, AGARHOUT 

Sunrise is een zoete en houtachtige geur voor een hartstochtelijke en passionele beleving
Geurnoten van heerlijke
FRAMBOOS, SINAASAPPELBLOESEM, GARDANIA, JASMIJN, AMBER, PATCHOULI, VANILLE 

Naturel Power is een houtachtige en kruidige geur voor een energieke en krachtige beleving
Geurnoten van heerlijke
LEDER, SANDELHOUT, ZWARTE PEPER, SAFRAAN, CEDERHOUT EN KARDEMON 

Elements is een vrouwelijke fris en fruitige geur.
Geurnoten van heerlijke
BERGAMOT ROZEN, JASMIJN 

Ervaar de heerlijke geuren van Sen & Zo gebaseerd op de pure elementen uit de natuur  De parfums van Sen & Zo zijn samengesteld door ’s werelds beste parfumeurs en zorgen voor een intense beleving de hele dag. De natuurlijke kracht van geur en emotie 

Onze producten van Sen & Zo zijn ook terug te vinden in onze webshop: klik op de button.