WIMPEREXTENSIONS

Op elk moment van de dag prachtige, sprekende ogen. Mascara is niet meer nodig. Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers.

Lash eXtend is het No 1 merk in Nederland & Belgium voor wimperextensions. Sinds 2010 ontwikkelt Lash eXtend wimperextensions en bijbehorende salonbenodigdheden om de perfecte look te creëren voor elke vrouw, van natural tot glamorous.

Houdbaarheid van de wimperextensions

Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij een refill oftewel opvulbehandeling iedere 3 tot 4 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als u  bijvoorbeeld of vakantie gaat, trouwen, feestjes etc.

Indien u de wimperextensions wil laten verwijderen doe dit nooit zelf maar altijd door een ervaren wimperstyliste. De wimperextensionlijm (Lash eXtreme bond) die wordt gebruikt is niet oplosbaar met olie of andere make up reinigers. Deze wimperextensionlijm is alleen oplosbaar door de bijbehorende Lash eXtend gel remover te gebruiken.

Verzorging van uw wimper extensions

  • Wrijf niet in uw ogen, hierdoor breken uw wimpers af
  • Wimpers voorzichtig schoonmaken met de daarvoor bestemde cleansers
  • Trek niet aan uw wimpers
  • Verwijder nooit uw wimpers zelf laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten met een speciale wimperextensionlijm vast en kan alleen worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover. Ga het ook niet met olijf olie of andere olie proberen want dan breken uw eigen wimpers af.
  • U hoeft geen mascara te gebruiken maar als u toch mascara wilt gebruiken als extra gave look kunt u mascara gebruiken op waterbasis. Als u andere mascara gebruikt zal het op de wimpers gaan klonten omdat u het er moeilijk af krijgt. 
  • Uit elkaar kammen met een wimperborsteltje