Welkom bij onze Browbar!

De nieuwste aanwinst in de regio als het gaat om wenkbrauw- en wimper behandelingen. Wij zijn er om jou te helpen met het creëren van perfecte wenkbrauwen en wimpers waar je altijd van hebt gedroomd.

Onze Browbar gaat verder dan alleen het epileren van wenkbrauwen. Ons doel is om je te helpen met het vinden van de perfecte vorm, kleur en techniek die het beste bij jou past. Onze schoonheidsspecialistes zijn getraind in verschillende technieken zoals Lashlift, Browlift, Henna brows en Hybrid brows.

Bij Lashlift tillen we je wimpers omhoog voor een natuurlijke krul zonder gebruik te maken van wimperextensions. Browlift is een vergelijkbare techniek, waarbij uw wenkbrauwen worden gelift om uw gezicht een open look te geven. Henna brows en Hybrid brows zijn procedures die de wenkbrauwen op een natuurlijke manier kleuren om eruit te zien alsof ze vol en dik worden. Hierbij kunnen we de vorm van je wenkbrauwen aanpassen en langdurig kleuring geven.

Bij al onze behandelingen staat persoonlijk advies voorop. We kijken naar de vorm van je gezicht en bespreken je wensen zodat we een behandeling kunnen samenstellen die perfect bij jou past.

Onze Browbar heeft een gezellige en ontspannen sfeer, waar je je meteen thuis voelt. Onze klanten zijn altijd tevreden met het resultaat en lopen met volle zelfvertrouwen de deur uit.

Een afspraak maken is niet vereist, maar het is zeker aan te raden om teleurstelling te voorkomen. We begrijpen dat drukke schema's soms geen tijd bieden voor een lang bezoek, dus als u te allen tijde binnen wilt lopen, zullen we ons best doen om u direct te helpen.

Nu is het jouw beurt om perfecte wenkbrauwen en wimpers te krijgen. Wij zien je graag bij onze Browbar!