Bruidsmake-up

Passende bruidsmakeup voor jouw bruiloft? Dan ben je bij GLAM aan het juiste adres. Je hebt je natuurlijke schoonheid en je uitstraling natuurlijk al mee. Wij willen je graag helpen dit te benadrukken zodat jij je nog meer in je kracht voelt staan op deze fantastische dag.

Plan je proefsessie op tijd in

We beginnen met een proefsessie. Voor alleen de bruidsmakeup duurt dit gemiddeld 1 a 1,5 uur. De proefsessie is bedoeld als moment om jouw gekozen bruidslook uit te proberen. Het kan voor komen dat dit uiteindelijk misschien niet de look is waarvoor je kiest. Wil je een andere look uitproberen dan zal er een nieuwe proefsessie ingepland moeten worden. Uiteraard doen wij er alles aan om je met de gewenste look naar buiten te laten lopen. 

Geen idee wat je wilt? Geen probleem! 

Voorafgaand aan de proefsessie vragen wij je om wat inspiratie foto’s te sturen en op basis van die foto’s nemen wij je mee in de mogelijkheden die er zijn. Wij beginnen altijd rustig zodat we kleuren en extra opties op kunnen bouwen en toe kunnen voegen. Mocht je geen idee hebben wat je wilt, dan kun je ons ook gewoon ons ding laten doen. Tenslotte heb je ons geselecteerd omdat onze stijl jou erg aanspreekt. Het leuke hiervan is dat je er op die manier heel goed achter komt wat je mooi vindt of wat juist niet. Je geeft je op die manier meer over aan het moment en denkt hiermee wat meer out of the box. 

Het is aan te raden om de proefsessie ruim op tijd in te plannen. Wij doen natuurlijk ons uiterste best maar we moeten realistisch blijven want over smaak valt niet te twisten. Mocht het zo zijn dat je minder tevreden bent over het eindresultaat dan is er nog voldoende ruimte om met iemand anders een afspraak in te plannen. 

 

Bruidsmakeup die past bij wie jij bent. Naturel, soft glam of full glam ; alles is mogelijk! 

Omdat wij veel producten en tools hebben om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats bij ons in de salon. Hier leggen wij alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van ons kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 7 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.

Verschillende pakketten met diverse mogelijkheden

Wil jouw (schoon)moeder, bruidsmeisjes of andere gasten van de bruiloft hun make-up laten verzorgen? Dat kan! Afhankelijk van de beschikbare collega en tijd kunnen wij dit inplannen. En niet onbelangrijk om te melden is dat wij op de bruiloft zelf op locatie kunnen komen.

Er komen in dit geval extra reiskosten bij. Iets om rekening mee te houden in de begroting.