GLAM
Industriestraat 19
5961 PH Horst

06 23 18 98 76
info@beautysalonglam.nl

Schrijf reactie

Beoordeel

03-10-2020

Miranda

In aanloop naar onze trouwdag heb ik mijn eerste ervaringen ooit in een schoonheidssalon opgedaan bij Anne-Fleur en wat is dat goed bevallen! Eerst een behandeling waar je heerlijk ontspannen van wordt, vervolgens een proef make-up om erachter te komen hoe het er voor onze grote dag uit mocht gaan zien en dus een weekje later terug voor de make-up op de dag zelf. Anne-Fleur deed het fantastisch, op een professionele maar heel vriendelijke, persoonlijke manier waardoor ik me op m'n gemak voelde, terwijl dit allemaal nieuw voor me was. Dat vind ik toch getuigen van vakvrouwschap en dat is knap, zeker omdat ze nog niet zo veel jaren ervaring op de teller kan hebben. Ook goed meegedacht tijdens de proef make-up om uit te komen op wat bij mij past. Op de trouwdag zelf vond ik het resultaat zelfs nóg mooier dan tijdens de proef, dus heel blij mee!

22-07-2020

Ellie

Altijd genieten van een heerlijke ontspannen behandeling. Ook voor een goed advies voor je huid super. Heb nu de geweldige producten van Jucheim thuis echt een aanrader. 

21-07-2020

Imke en Fenna

Imke (14jaar): Anne-Fleur deed voor de eerste keer een schoonheidsbehandeling bij mij. Ze vroeg heel aardig steeds of het ging en niet te veel pijn deed. Als het epileren te pijn deed mocht ik dat gewoon zeggen maar dat hoefde niet want dat viel echt mee. Het lekkerste voelde als ze steeds zo lekker over mijn gezicht wreef. 

Fenna (11jaar): Anne-Fleur is heel lief. Want die vraagt dan of het goed gaat. Of als het wenkbrauwen epileren pijn deed of dat ik vond dat ze dat anders moest doen. Het voelde heel fijn als Anne-Fleur crème of een masker op mijn gezicht smeerde. Het is leuk dat ze ook elke keer vertelt welke crème of scrub ze gebruikt en wat ze allemaal gaat doen. 
Onze wenkbrauwen zijn supermooi geworden en ons gezicht is nu nog een beetje rood maar wel zacht. 
Wij vonden het súperleuk om de jeugdbehandeling te hebben gehad en komen graag nog een keer weer terug over een tijdje. 

21-07-2020

Yvon

Mijn eerste ervaring bij GLAM. Wat een heerlijke behandeling. 
Allereerst werd er goed doorgevraagd met vele uiteenlopende vragen om te ontdekken wat ik precies zou willen dat er gedaan werd. 
Voor mij is de schoonheidsspecialiste een uitje, een moment van genieten, een ‘lekker tijd voor mezelf’-tijd. 
En dat is bij Sybilla gelukt! Heerlijke behandeling. En zelf dan is waxen en epileren geen straf ????
Zéker een aanrader. 
Mijn volgende afspraak staat alvast geboekt. 

21-07-2020

Els

Nadat ik mijn make up al kocht bij Glam, heb ik gisteren mijn 1e behandeling gehad. Heerlijk was het! Ik was totaal ontspannen en mijn huid ziet er al veel mooier uit. De volgende behandeling is al gepland!

25-01-2020

Inge van de Water

Sybilla zorgt voor elke keer weer een andere ervaring. Ze kijkt goed naar wat jouw huid nodig heeft. Ze is vriendelijk en werkt vanuit passie.
Ik kijk altijd weer uit naar de volgende afspraak. 

25-01-2020

Jolanda poels

Ik kan iedereen GLAM aanraden. Sybilla loopt altijd voorop als het om nieuwe producten en verzorging gaat. Neem needling, Dr.juchheim en het nieuwste wimperserum dr. Massing. Ik heb het allemaal geprobeerd en het werkt. Ik ben ongelofelijk blij met alle producten en als je van pure kwaliteit houdt dan kan je maar bij 1 terecht en dat is GLAM. 5 sterren is eigenlijk te weinig. Voor mij is het een dikke 10. Niet alleen qua producten maar ook qua gezelligheid en gastvrijheid ????

11-12-2019

Imke te Baerts

Een echte aanrader! ⭑ ⭑ ⭑ ⭑ ⭑
Ik kom al een hele lange tijd bij Sybilla. Iedere keer weet ze me te verrassen met behandelingen en producten. Beautysalon Glam staat echt voor kwaliteit en zeker ook voor gezelligheid. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste en beste dingen in hun branche. Daarbij geven ze eerlijk advies en adviseren ze je goed. Altijd een feestje om hier weer te komen! Kijk nu alweer uit na mijn volgende bezoek! ♥

11-12-2019

Nicole

Geweldig team, goed advies, mooie salon. Zeer professioneel

Sinds mei klant en mijn huid ziet er zoveel beter uit ! Zeer tevreden x

11-12-2019

Annemiek Joosten

Wauww,wat n prachtige salon!

Klant vanaf t eerste uur bij Sybilla en super tevreden.
Ook over de producten waar elke keer weer opnieuw naar je huid wordt gekeken en dan daar worden op afgestemd.

Topper ????

27-10-2019

Deska de Vries

Super tevreden met Beautysalon Glam! Sybilla is een echte vakvrouw met veel verstand van de huid. Mijn huid is echt opgeknapt! Bedankt Sybilla.

24-10-2019

Sandra

Ik kom al jaren met volle tevredenheid bij Sybilla. Ze heeft me geholpen met het gladder en egaler maken van mijn huid. De laatste twee jaren gebruiken we daarvoor de microdermobrasie behandeling die voor hele mooie resultaten heeft gezorgd! Littekentjes en vlekjes zijn echt verminderd. Daarnaast is het ook altijd erg gezellig om langs te gaan :)

02-10-2019

Eleonora

Goed in haar werk, precies . Staat voor je klaar. 
Compliment ! 

05-09-2019

Jeanine

Bij Sybilla voel je je meteen heel erg welkom, ze geeft ook erg goed advies voor een behandeling en ook voor de producten. Iedere keer weer een hele fijne ervaring en momentje voor jezelf! Altijd heel tevreden naar huis!!

27-08-2019

Julie

Ik kom al jaren bij Sybilla en ben uiterst tevreden over de persoonlijke én professionele behandeling. Tijdens gezellige workshopavonden ontvang je persoonlijke op jouw huid en uiterlijk afgestemde adviezen. Aanrader is ook de bruidsmake-up. Onze dochters zagen er geweldig uit op hun bruiloftsdag dankzij de bruidsmake-up van Sybilla!!!

26-08-2019

Sandra

Bij Sybilla krijg je een warm welkom. Ze is kundig, eerlijk en zoekt de beste behandeling voor jou persoonlijk. Ik ben blij met de needling behandeling. Het heeft het gewenste resultaat opgeleverd! Ze zorgt voor bijpassende producten en goed Je bent bij haar in goede handen!

26-08-2019

Joske van Wegberg

Altijd heel tevreden!
Kom al heel lang bij Sybilla en ga altijd heel tevreden de deur weer uit.
En niet onbelangrijk: Ze is altijd enthousiast en lief!
Tot de volgende keer! X

22-08-2019

Maan

Al jaren kom ik bij Sybilla en ben ik meegegroeid met haar salon van haar zolderkamertje tot het mooi huidige Glam. Naast dat we altijd veel te kletsen hebben, weet ze, op de voor mij juiste momenten, stilte te laten vallen en mij te laten genieten van de behandeling. Ondanks dat de behandeling gelijk blijft, weet ze door veranderde producten of net een andere aanpak, regelmatig te vernieuwen. Je krijgt bij Sybilla een warm welkom en dat is fijn. 

22-08-2019

Wendy

Ik kom nu een tijdje bij Sybilla voor mijn wenkbrauwen , heb ze ook met henna laten doen . Sybilla is zeer professioneel  en weet precies wat ze doet !!
Ik ga altijd super tevreden en met mooie wenkbrauwen de deur uit ! 

21-08-2019

Kim

Een mooie salon! Als klant voel ik me ontzettend op m'n gemak. Zeer kundig, professioneel en eerlijk in haar adviezen/keuzes, wat maakt dat ik altijd tevreden de salon verlaat. Ik raad deze salon iedereen aan!

21-07-2019

Loes

Er wordt elke keer goed naar de toestand van de huid gekeken en met producten gewerkt die op dat moment goed zijn voor de huid. Bijvoorbeeld door zwangerschap of in de zomerperiode waardoor de huid een andere conditie heeft. Heerlijk elke keer weer!

18-07-2019

Loes

Hele mooie salon waar je vooral eerlijk en op een zeer professionele geholpen wordt. Veel bijscholing om de klant op no 1 te zetten. Echt een aanrader.

18-07-2019

Susanne

Beauty Salon GLAM geeft professionele behandelingen. Ik ben al jarenlang een tevreden klant. Aanrader!

18-07-2019

Andra Baeten

Mooie duidelijke site Sybilla.
Fijne salon om naar toe te gaan. Eerlijk advies en de behandelingen zijn fijn, goed en met resultaat en de producten zijn ook super fijn!!!

18-07-2019

Nicole Willemssen

Mooie salon waar je eerlijk advies krijgt.
Goede producten en scholing en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Sybilla. Als vaste klant heel tevreden!

16-07-2019

Lisan

Fijne salon, een plek waarbij je eerlijk en prettig huidadvies krijgt met passende behandelingen. Daarnaast een maandelijkse vaste klant voor de Henna brow.
een aanrader!

16-07-2019

Gerdie

Vandaag van een behandeling genoten die is afgestemd op de behoefte mijn huid.
Mijn huid voelt weer lekker zacht.