GLAM
Industriestraat 19
5961 PH Horst

06 23 18 98 76
info@beautysalonglam.nl

Schrijf reactie

Beoordeel:

02-10-2019

Eleonora

Goed in haar werk, precies . Staat voor je klaar. 
Compliment ! 

05-09-2019

Jeanine

Bij Sybilla voel je je meteen heel erg welkom, ze geeft ook erg goed advies voor een behandeling en ook voor de producten. Iedere keer weer een hele fijne ervaring en momentje voor jezelf! Altijd heel tevreden naar huis!!

27-08-2019

Julie

Ik kom al jaren bij Sybilla en ben uiterst tevreden over de persoonlijke én professionele behandeling. Tijdens gezellige workshopavonden ontvang je persoonlijke op jouw huid en uiterlijk afgestemde adviezen. Aanrader is ook de bruidsmake-up. Onze dochters zagen er geweldig uit op hun bruiloftsdag dankzij de bruidsmake-up van Sybilla!!!

26-08-2019

Sandra

Bij Sybilla krijg je een warm welkom. Ze is kundig, eerlijk en zoekt de beste behandeling voor jou persoonlijk. Ik ben blij met de needling behandeling. Het heeft het gewenste resultaat opgeleverd! Ze zorgt voor bijpassende producten en goed Je bent bij haar in goede handen!

26-08-2019

Joske van Wegberg

Altijd heel tevreden!
Kom al heel lang bij Sybilla en ga altijd heel tevreden de deur weer uit.
En niet onbelangrijk: Ze is altijd enthousiast en lief!
Tot de volgende keer! X

22-08-2019

Maan

Al jaren kom ik bij Sybilla en ben ik meegegroeid met haar salon van haar zolderkamertje tot het mooi huidige Glam. Naast dat we altijd veel te kletsen hebben, weet ze, op de voor mij juiste momenten, stilte te laten vallen en mij te laten genieten van de behandeling. Ondanks dat de behandeling gelijk blijft, weet ze door veranderde producten of net een andere aanpak, regelmatig te vernieuwen. Je krijgt bij Sybilla een warm welkom en dat is fijn. 

22-08-2019

Wendy

Ik kom nu een tijdje bij Sybilla voor mijn wenkbrauwen , heb ze ook met henna laten doen . Sybilla is zeer professioneel  en weet precies wat ze doet !!
Ik ga altijd super tevreden en met mooie wenkbrauwen de deur uit ! 

21-08-2019

Kim

Een mooie salon! Als klant voel ik me ontzettend op m'n gemak. Zeer kundig, professioneel en eerlijk in haar adviezen/keuzes, wat maakt dat ik altijd tevreden de salon verlaat. Ik raad deze salon iedereen aan!

21-07-2019

Loes

Er wordt elke keer goed naar de toestand van de huid gekeken en met producten gewerkt die op dat moment goed zijn voor de huid. Bijvoorbeeld door zwangerschap of in de zomerperiode waardoor de huid een andere conditie heeft. Heerlijk elke keer weer!

18-07-2019

Loes

Hele mooie salon waar je vooral eerlijk en op een zeer professionele geholpen wordt. Veel bijscholing om de klant op no 1 te zetten. Echt een aanrader.

18-07-2019

Susanne

Beauty Salon GLAM geeft professionele behandelingen. Ik ben al jarenlang een tevreden klant. Aanrader!

18-07-2019

Andra Baeten

Mooie duidelijke site Sybilla.
Fijne salon om naar toe te gaan. Eerlijk advies en de behandelingen zijn fijn, goed en met resultaat en de producten zijn ook super fijn!!!

18-07-2019

Nicole Willemssen

Mooie salon waar je eerlijk advies krijgt.
Goede producten en scholing en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Sybilla. Als vaste klant heel tevreden!

16-07-2019

Lisan

Fijne salon, een plek waarbij je eerlijk en prettig huidadvies krijgt met passende behandelingen. Daarnaast een maandelijkse vaste klant voor de Henna brow.
een aanrader!

16-07-2019

Gerdie

Vandaag van een behandeling genoten die is afgestemd op de behoefte mijn huid.
Mijn huid voelt weer lekker zacht.