HENNA BROWS

GLANCE wenkbrauw henna vormt de ideale behandeling voor prachtige volle wenkbrauwen.

Afkomst
GLANCE is afkomstig uit Brazilië waar de lijn met henna producten tot 1 van de populairste salonbehandelingen hoort. In Brazilië wordt nauwelijks gewone verf gebruikt voor het kleuren van de wenkbrauwen, alleen henna verf.

Uniek
GLANCE wenkbrauw henna is een prachtige salonbehandeling met mooie en langdurige resultaten. De tint houdt afhankelijk van het huidtype en de aftercare tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes, de kleur vervaagt dan langzaam uit de haren.

De gehele lijn bevat 6 tinten waaronder een donkerblonde en roodbruine tint. Deze 2 kleuren zijn voor de Nederlandse vrouw vaak zeer geschikt en voegen daarom een enorme waarde toe aan mogelijkheden. Daarnaast is de inwerktijd van de tinten slechts 7 minuten tegenover 20 minuten bij andere producten. Dat beïnvloedt niet alleen de behandelingstijd en prijs, het is ook prettiger voor de iets dunnere blanke huid waarmee we in Europa veel te maken hebben. De structuur van het henna poeder is zeer fijn waardoor nauwkeurig werken vergemakkelijkt wordt.

Wil jij perfecte wenkbrauwen? 
Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. De gewone wenkbrauw verf verdwijnt na 1 tot 2 dagen van de huid, henna kan tot 14 dagen blijven zitten op de huid en 6 weken in de haren.

Super strak resultaat
Net als bij het verven met normale wenkbrauw verf gaat het bij henna op de eerste plaats ook om het kleuren van de wenkbrauw haartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel 14 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Zijn er verschillende kleuren henna? 
Jazeker, Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met de specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

Wanneer zijn Henna brows af te raden? 

  • Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid.
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid.
  • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauw verf.
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.
  • Als je zwanger bent.

Patch test
Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor henna, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. Je kan hier speciaal even voor langskomen. Tijdens de behandeling brengen we dan een beetje henna op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Hoe verzorg ik mijn wenkbrauwen na de behandeling? 
Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Het beste is om zo min mogelijk water te gebruiken, zeker in de eerste 24 uur na de behandeling. Ook huidverzorging op oliebasis en peelings even vermijden. Dit zorgt ervoor dat de verf eerder vervaagt. En vermijd zoveel mogelijk de zon en de zonnebank.

Prijs Henna brows + shapen: € 44,50