Make-up Workshop Horst

Ben jij benieuwd welke make-up voor jou het beste is? Welke kleur jouw natuurlijke schoonheid accentueert en hoe jij je pluspunten nog beter laat uitkomen? Volg dan met vriendinnen of collega’s de make-up workshop van Beautysalon Glam!

Waarom een make-up workshop?

Herken je dat; je komt net thuis van een middagje shoppen met een nieuw assortiment aan make-up. In de winkel leek die ene lipstickkleur prachtig, nu dat je het nog eens goed bekijkt, is het eigenlijk een kleur die helemaal niet bij je past. Zonde, want een aantal van dit soort vergissingen en je gooit behoorlijk wat geld weg.

Tijdens een make-up workshop leer ik je precies welke make-up wel of niet goed bij je staat, zodat je voortaan alleen nog maar goede keuzes maakt.

Daarnaast is de wereld van make-up zo uitgebreid, er zijn veel verschillende looks en opties mogelijk. Zo dromen veel vrouwen bijvoorbeeld over een egale huid, maar zijn velen hier niet mee gezegend. Tijdens de make-up workshop wordt er ook op dit punt ingegaan.

Wat kun je verwachten van de make-up workshop bij Beautysalon Glam?

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkers.
  • Huidverzorging en huidanalyse.
  • Kleuranalyse.
  • Flawless skin & Face Shaping.
  • Focus op ogen, wenkbrauwen en wimpers.
  • Mooie en volle lippen creëren.
  • Persoonlijk make-up advies.

Voor wie is een make-up workshop geschikt?

Eigenlijk is een make-up workshop voor iedere vrouw geschikt, jij wilt toch ook het beste uit jezelf halen? De make-up workshop kan gevolgd worden in groepsverband, van 4 tot 8 personen. Wens je wat meer privé tijd? Dat kan ook, je kunt ook een privé workshop volgen of met zijn tweeën.

Tijdens de workshop wordt er gewerkt met het topmerk voor visagisten uit Italie, namelijk PUPA make-up. De workshop duurt 2 tot 2,5 uur.  

Een gezellig dagje weg, samen met vriendinnen of bijvoorbeeld je moeder? En thuis komen met heel veel kennis over hoe jij je het beste kunt opmaken?