De toekomst is nu hier, ervaar hem met MEGAN

Het is geen sciencefiction, het is technologie

De toekomst van professionele esthetiek is nu hier. MEGAN is het revolutionaire systeem dat de modernste cosmetica fuseert met de meest  geavanceerde technologieën. Het resultaat: buitengewone celregeneratie vanuit de diepste weefsels van de huid, zichtbaar vanaf de eerste toepassing.

Maak kennis met de meest geavanceerde innovatie in technologie en cosmetica. MEGAN brengt je dichter bij de toekomst en helpt je om je huid te verzorgen en te verbeteren met een systeem dat vanuit de diepste weefsels een buitengewone celregeneratie bewerkstelligt.

Het is geen sciencefiction. MEGAN is een technologische realiteit, ontwikkeld door Skeyndor en gebaseerd op de nieuwste wetenschap op het gebied van schoonheid. De vrucht van de kennis en 50 jaar onderzoekservaring.

Een buitengewone combinatie voor je huid

MEGAN creëert een nooit eerder bereikte synergie door het samenvoegen van Tri Synergy Tech™ technologie, die het voor het eerst mogelijk maakt om de eigenschappen van 3 technologieën te combineren met Hi-Tech Performing Cosmetics. De voor en na in cosmetische behandelingen is nu binnen handbereik van professionals om spectaculaire resultaten te bereiken.

De technieken

  • 01 HI-FREQ: Stimuleert, regenereert en remodelleert.
  • 02 DERMABOOST: Verbetert de doorlaatbaarheid van cellen.
  • 03 LED RGB: Zorgt voor een betere opname van de verschillende concentraten.

Een revolutionaire combinatie

MEGAN gaat een stap verder als het gaat om regeneratieve gezichts- en lichaamsbehandelingen. Het is een systeem dat Tri Synergy Tech™ fuseert met Hi-Tech Performing Cosmetics met nooit eerder vertoonde resultaten.

X4 VERMENIGVULDIGT

DE POSITIEVE EFFECTEN Het combineert de positieve effecten van Hi-Freq + Dermaboost + Deep RGB + Hi-Tech Performing Cosmetics.

Gepersonaliseerde behandelingen afgestemd op jouw behoeften

GEZICHTSBEHANDELING

  • VLEKKEN CORRIGERENDE BEHANDELING: Bestrijdt vlekken veroorzaakt door fotoveroudering en vrije radicalen.
  • VERHELDERENDE BEHANDELING | OOGCONTOUREN: Revitaliseert en verlicht de huid.
  • GLADMAKENDE EN LIFTENDE BEHANDELING: Verstevigt en herdefinieert de gelaatstrekken en egaliseert diepe rimpels en huidplooien.
  • FILLERBEHANDELING: Vult de rimpels en versterkt de mechanismen van de huid
  • PORIËNVERFIJNENDE BEHANDELING: Verzorgt en herstelt het huidoppervlak, zodat deze vrij blijft van onzuiverheden en glimmend effect.

Kosten

Deze nieuwe behandeling kost € 149,00