Microdermabrasie Horst

Een stralende huid, zonder oneffenheden, rimpels, lijnen of pigmentvlekken? Dan is microdermabrasie van het merk Reviderm de ideale schoonheidsbehandeling voor jou! Deze zeer innovatieve en zichtbaar effectieve behandeling verbetert de huid, al na de eerste behandeling.

Microdermabrasie, wat is dat?

Microdermabrasie is een peeling die wordt verricht door middel van een apparaat. Het apparaat spuit met hoge snelheid microkristallen tegen de huid, waardoor de huid als het ware wordt ‘geslepen’. De huid wordt nauwkeurige en gecontroleerd gepeeld. Hierdoor wordt de huid geactiveerd om nieuwe cellen aan te maken. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Doordat het handstuk van het microdermabrasie apparaat de huid lichtjes vacuüm zuigt, wordt naast de collageen- en elastineproductie, ook de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor verbetert de toevoer van vitaminen en mineralen naar de huid en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd.

Effecten microdermabrasie

Zodra de kristallen de huid bereiken, wordt het bovenste (dode) huidcellenlaagje verwijderd. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen, waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de Microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Microdermabrasie voor wie?

Microdermabrasie is de ideale behandeling voor veel uiteenlopende huidproblemen, zoals:

  • Rimpels en lijnen
  • Huidverslapping
  • Pigmentvlekken en hyperpigmentatie
  • Striae
  • Acne en (acne) littekens
  • Rokershuid
  • Een doffe, vermoeide en vale huid
  • Droge huid
  • Vette huid en een vettige glans, mee-eters en ontstekingen

Ook wanneer je een mooie huid hebt en dit wenst te behouden, is microdermabrasie ideaal.

Waarom Reviderm microdermabrasie beter is

Het apparaat van Reviderm voor microdermabrasie; de SkinPeeler, heeft al vele prijzen gewonnen. Skin Peelers worden dan ook wereldwijd met succes gebruikt, al dan niet in combinatie met de ingebouwde ultrasound functie. Als klant voel je het comfort van de behandelingen met de Skin Peelers direct, omdat de intensiteit van kristallenstroom en de vacuümsterkte heel precies elektronisch zijn te regelen en daardoor perfect kunnen worden ingesteld, ook op jouw individuele huidtype. Behandeling met de Reviderm SkinPeeler is 100% veilig en effectief.

Ultrasound

Nog betere resultaten krijg je als de Reviderm microdermabrasie wordt gevolgd door een ultrasound behandeling. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids van elkaar losgetrild en dringen de werkstoffen van cosmetische producten beter en dieper in de huid door.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Wanneer je je gezonde huid wilt bijhouden, is een behandeling eens per half jaar voldoende. Wanneer je echt je huid wilt verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van rimpels en lijnen, is het aan te raden een microdermabrasie kuur te volgen. Een kuur bestaat uit 6 tot 10 behandelingen, met tussenpozen van een week.

Gecertificeerd Reviderm microdermabrasie specialist

Door ontwikkelingen en trainingen op het gebied van microdermabrasie te blijven volgen en door jarenlange ervaring, is Beautysalon GLAM dé Reviderm microdermabrasie specialist van Horst en omstreken!

Start vandaag met microdermabrasie en zie je huid snel verbeteren!