Anti-aging 

Merk je dat je huid steeds meer huidverouderingskenmerken laat zien, zoals rimpels, lijnen, huidverslapping of pigmentvlekken? Kies dan voor de anti-aging behandelingen van Beautysalon GLAM!

Waarom anti-aging?

De huid begint rond het 30e levensjaar de eerste tekenen van veroudering te vertonen. De celdeling verloopt trager en de aanmaak van jonge elastische weefsels neemt af. Hierdoor worden de eerste rimpels en lijnen zichtbaar.

Wanneer beginnen met anti-aging?

De huid begint al op vrij jonge leeftijd minder collageen en elastine te produceren. Daarnaast hebben we allemaal te maken met schadelijke factoren zoals een slechte levenswijze, niet genoeg sporten, het gebruik van verkeerde cosmetica en/of roken en drinken. Deze factoren zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Het is het beste om vanaf je 25e te beginnen anti-aging behandelingen, zodat de schade zo veel mogelijk beperkt blijft.

Wat houdt een anti-aging behandeling in?

De anti-aging behandelingen bij Beautysalon GLAM zijn uitsluitend non-chirurgische behandelingen. Er komen dus geen injecties aan te pas. Afhankelijk van jouw huidprobleem worden de behandeling en apparatuur geadviseerd die het beste resultaat voor jou kunnen behalen.

Tijdens het eerste consult wordt er een huidanalyse uitgevoerd, zodat ik precies kan zien hoe het is gesteld met de huid. Naar aanleiding hiervan, adviseer ik een anti-aging behandeling.

Anti-aging behandelingen Beautysalon GLAM

Microdermabrasie: Tijdens deze behandeling ‘schrapen‘ aluminium microkristallen de dode huidcellen van de bovenste huidlaag af. Deze gezichtspeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen waardoor de huid er weer jong en stralend uitziet.

Micro-needling: Tijdens een micro needling-behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Skeyndor Global Lift: Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Skeyndor Power Retinol: Deze behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

Stop de tekenen van huidveroudering!