Reviderm

De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.

Reviderm zag dat al tientallen jaren geleden in en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van producten en behandelingen die je huid er echt beter uit laten zien. Het Reviderm systeem van vandaag bestaat uit een aantal sterk met elkaar samenhangende onderdelen, die tezamen het beste resultaat garanderen. Hieronder vind je de uitleg van de verschillende onderdelen.

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van dermatologie en cosmetologie. Reviderm combineert de resultaten van deze onderzoeken met krachtige werkstoffen uit de natuur, voor het produceren van effectieve producten. Een stralende teint en fijne poriën – dat onderscheidt volgens REVIDERM een gezonde en mooie huid.

Samen met toonaangevende dermatologen ontwikkelen onze specialisten al sinds 1986 producten en verzorgingsconcepten. Ze zijn perfect afgestemd op uw individuele huidtype en worden bijzonder goed verdragen. Daartoe combineren we medisch onderzoek en technologie met zeer effectieve cosmetica. Met onze geavanceerde apparaten, dermocosmetische producten en behandelingen verbeteren en verfijnen we uw teint duurzaam. Onze zeer effectieve peeling met microkristallen is een bijzonder zachte en tegelijkertijd effectieve procedure. Zo zorgen we voor langdurig succes in uw resultaatgerichte huidverzorging. 

Iedere huid is anders, daarom wordt elke behandeling aangepast op jouw huid en wensen. We starten daarom altijd met een intake waarin ook je wensen en behoeften naar boven komen. Dan kunnen we samen kijken welke behandeling(en) het beste bij je huid passen.