// Sybilla Peeters – van Lierop //

Trotse eigenaresse en oprichtster van het mooie concept GLAM.
Ik ben 46 jaar en getrouwd met Theo Peeters. Wij hebben samen 2 dochters, Dana en Esri. 

Vanaf 2002 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masterclass visagiste. 

Als klant bij mij verdien je het om in de watten gelegd te worden, je ontspannen te voelen en met een beter gevoel weg te gaan dan wanneer je bij GLAM binnenstapt (of het nu voor een evenement is, of gewoon omdat het dinsdag is!). Ik wil dat alles goed aanvoelt - van een prachtige winkel tot de allerbeste schoonheidsproducten en -toepassingen. Ik ben trots op mijn team met uiterst getalenteerde, toegewijde schoonheidsspecialistes die aan al jouw GLAM-behoeften voldoen. Ik weet dat er andere salons zijn waaruit je kunt kiezen - wij willen degene zijn die je nooit meer wilt verlaten. 

Het werken als schoonheidsspecialiste doe ik met veel passie en plezier. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken! 

In mijn salon staat kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop. Voor mij is het belangrijk dat je als klant kunt genieten van een heerlijke behandeling met mooie resultaten. Even rustig de tijd nemen voor jezelf en even geen stress. 

Je mag van mij verwachten dat je altijd eerlijk en vakkundig advies krijgt. Een gerichte behandeling afgestemd op jouw huidtype, met je eigen natuurlijke schoonheid als uitgangspunt. 

Vele cursussen, trainingen en begeleiding hebben mij de kennis gegeven om resultaatgericht te werken. Hierdoor ben ik op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Dit houdt mijn vak boeiend en uitdagend. 

Elke dag weer...
Liefs, Sybilla ❤