Micro-needling Horst

De revolutie op het gebied van huidverbetering? Micro-needling van het merk Reviderm! Deze zeer effectieve behandeling verjongt de huid, door gebruik te maken van het huideigen herstelmechanisme. Say bye bye to injectables!

Microneedling, wat is dat?

Bij micro-needling worden micronaaldjes met een grote precisie en met het hoogste niveau van veiligheid de huid ingebracht. Hierdoor worden het huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur.

Reviderm micro-needling

Al een decennium lang wordt micro-needling gezien als hét geheime wapen in het bestrijden van vroegtijdige huidveroudering en het behandelen van zichtbare huidproblemen, zoals littekens en een slechte huidstructuur. Vandaag de dag is het haast onmogelijk om een cosmetische behandeling voor te stellen zonder micro-needling.

Reviderm zorgt voor de standaard in micro-needling, door structureel onderzoek en ontwikkeling. De behandeling verbetert zichtbaar de huidstructuur- en functies en zorgt tegelijkertijd voor een verbetering van het vochtgehalte en de elasticiteit.

Effecten van micro-needling

  • De huid is zichtbaar strakker en gladder
  • Huidstructuur is stralender
  • Huidstructuur is meer egaal
  • Epidermis is dikker
  • Verbeterde vochthuishouding
  • Gebieden met structurele schade zijn verminderd

Gecertificeerd micro-needling specialist

Beautysalon GLAM is dé specialist op het gebied van micro-needling. Door eerder behaalde trainingen over micro-needling en het continu blijven volgen van ontwikkelingen, is jouw huid in goede handen.

Microneedling voor zichtbare verbetering van jouw huid!