HYBRID BROWS

Élan verf vormt de ideale behandeling voor prachtige volle wenkbrauwen.

Uniek
Hybrid brows met de producten van Élan is een prachtige salonbehandeling met mooie en langdurige resultaten. De tint houdt, afhankelijk van het huidtype en de aftercare, 7 tot 10 dagen op de huid en het vervaagt niet uit de haartjes, het groeit langzaam uit de haartjes. Dus de kleur kan tot wel 8 weken zichtbaar blijven.

Waarom Élan?

 • Élan is het grootste merk op gebied van hybrid brows.
 • Het enige merk met zowel verzorging als dekking, geen ander merk heeft dit.
 • Langer effect dan andere hybrid verf soorten.
 • Bijzonder goede award winnende producten in het assortiment
 • De brow stylisten die hier mee werken horen bij de top.

Wil jij perfecte wenkbrauwen? 
Denk dan eens aan de Hybrid brow behandeling.

De gewone wenkbrauwverf verdwijnt na 1 tot 2 dagen van de huid, hybrid verf kan tot 10 dagen blijven zitten op de huid en 8 weken in de haren.

Super strak resultaat
Net als bij het verven met normale wenkbrauw verf gaat het bij hybrid brows op de eerste plaats ook om het kleuren van de wenkbrauw haartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten. Hierdoor krijg je een strakkere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Zijn er verschillende kleuren?
Jazeker, De gehele lijn bevat verschillende kleuren en tinten. We kunnen de kleur op maat maken. We kijken naar de huidskleur, de ondertoon van de huid en de haarkleur.

Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met de specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Hybrid verf heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af als het er eenmaal op zit.

Wanneer raden wij deze behandeling af?

 • Bij een erg vette huid. De Verf verdwijnt dan helaas snel van de huid.
 • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid.
 • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
 • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
 • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauw verf.
 • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.
 • Als je zwanger bent.

Patch test
Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor hybrid verf, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. Je kan hier speciaal voor langskomen. Tijdens de behandeling brengen we dan een beetje hybrid verf op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Hoe verzorg ik mijn wenkbrauwen na de behandeling? 
Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Het beste is om zo min mogelijk water te gebruiken, zeker in de eerste 24 uur na de behandeling. Ook huidverzorging op oliebasis en peelings even vermijden. Dit zorgt ervoor dat de verf eerder vervaagt. En vermijd zoveel mogelijk de zon en de zonnebank.

Na 5 á 6 weken mag de behandeling opnieuw worden uitgevoerd, door de verzorging die erin verwerkt zit!

Prijs Hybrid brows + shapen: €44,50