Sybilla
Eigenaresse & Schoonheidsspecialiste

Trotse eigenaresse en oprichtster van het mooie concept GLAM. Ik ben 44 jaar en getrouwd met Theo Peeters. Wij hebben samen 2 dochters, Dana (17 jaar) en Esri (15 jaar). Vanaf 2002 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masterclass visagiste. 

Als klant bij mij verdien je het om in de watten gelegd te worden, je ontspannen te voelen en met een beter gevoel weg te gaan dan wanneer je bij GLAM binnenstapt (of het nu voor een evenement is, of gewoon omdat het dinsdag is!). Ik wil dat alles goed aanvoelt - van een prachtige winkel tot de allerbeste schoonheidsproducten en -toepassingen. Ik ben trots op mijn team met uiterst getalenteerde, toegewijde schoonheidsspecialistes die aan al jouw GLAM-behoeften voldoen. Ik weet dat er andere salons zijn waaruit je kunt kiezen - wij willen degene zijn die je nooit meer wilt verlaten. 

Het werken als schoonheidsspecialiste doe ik met veel passie en plezier. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken! In mijn salon staat kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop. Voor mij is het belangrijk dat je als klant kunt genieten van een heerlijke behandeling met mooie resultaten.

Even rustig de tijd nemen voor jezelf en even geen stress. Je mag van mij verwachten dat je altijd eerlijk en vakkundig advies krijgt. Een gerichte behandeling afgestemd op jouw huidtype, met je eigen natuurlijke schoonheid als uitgangspunt. Vele cursussen, trainingen en begeleiding hebben mij de kennis gegeven om resultaatgericht te werken. Hierdoor ben ik op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Dit houdt mijn vak boeiend en uitdagend. Elke dag weer...

Anne-Fleur
Schoonheidsspecialiste

Al een aantal jaren ben ik een bekend gezicht bij GLAM. Maar ik stel me graag aan jullie voor om wat meer over mezelf te vertellen. Ik ben 23 lentes jong en al een aantal jaar samen met mijn lieve vriend Sid. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik een aantal jaar geleden mijn avontuur aangegaan bij GLAM. En wat een leuke en uitdagende rit is dit al geweest. Ik heb mij al veel mogen specialiseren in producten zoals Skeyndor en Pupa om onze klanten een oprecht en zo goed mogelijk advies te kunnen geven en ze te laten stralen. 

Als echte ‘brow-babe’ sta ik in de salon/bar en ben ik gespecialiseerd in het shapen, waxen en tinten van de wenkbrauwen. Maar daarnaast sta ik ook klaar voor allerlei verschillende wimper- en wenkbrauwtreatments of luxe gezichtsbehandelingen. Bij GLAM voel ik me thuis, de samenwerking en zelfde visie met Sybilla zijn daar zeker een groot aandeel in. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten met een goed en ontspannen gevoel de salon verlaten en ik kijk er heel erg naar uit om dit fantastische werk voort te zetten bij GLAM! 

Beauty is mijn passie en deze passie wil ik heel graag delen door persoonlijke aandacht en eerlijk advies.
‘’ You deserve to feel beautifull ‘’

 

Sanne
Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Sanne Vanmaris. Ik heb in 2021 stage gelopen bij Beautysalon GLAM tot ik geslaagd ben van de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste. Na een gezellig, maar vooral leerzaam jaar werd ik door Sybilla gevraagd om officieel deel uit te maken van team GLAM! 

Ik sta nu regelmatig in de salon en voer verschillende behandelingen uit. En na de brow & lash masterclasses ben ik nu ook een officiële ‘brow-babe’. Naast klanten verwennen met lekker behandelingen en mooie brows is opmaken een grote passie van mij en ben ik vaak te vinden in de winkel om klanten van een mooie make-up te voorzien!

Ik ben superblij om een deel uit te mogen maken van team GLAM en voel me thuis bij al mijn lieve collega’s!

Nicole
Visagiste

Vanaf september 2021 werkt Nicole bij GLAM als visagiste/gastvrouw en is zij voornamelijk te vinden in onze mooie beautystore voor persoonlijk huid en make-up advies. Mijn naam is Nicole Gubbels.

Voor een aantal mensen een bekend gezicht in de beautybranche. Ruim 12,5 jaar heb ik mijn eigen salon gehad en daarbij was ik 15 jaar werkzaam bij Ici Paris XL. Ik heb van mijn passie mijn beroep mogen maken en dat zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. 

Jij bent uniek en hebt iets moois, mijn doel is om deze punten te benadrukken zodat je met een goed gevoel de winkel verlaat. Daarbij geef ik graag een eerlijk en deskundig advies over make-up of huidverzorging of het uitzoeken van een mooi cadeau. 

Persoonlijk contact en aandacht verdient iedereen en GLAM is daar de perfecte plek voor. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik mag werken in deze prachtige zaak.

 

Jolijn
Marketeer & Grafisch vormgever

Hallo, mijn naam is Jolijn Lemmen. Sinds juli 2021 help ik GLAM op het gebied van marketing, social media branding en grafische vormgeving. Ik heb de opleidingen Media Design en Marketing en Communicatie beide afgerond en werk nu een aantal jaar in deze branche.

Daarnaast staat mijn passie voor beauty altijd hoog in het vaandel. Zo houd ik me graag bezig met visagie en heb ik mijn eigen nagelsalon aan huis. Daarom vind ik het ontzettend gaaf om mijn 2 passies, beauty en grafische vormgeving, het ontwerpen en visualiseren van nieuwe concepten, te combineren bij een salon die veel te bieden heeft voor zijn klanten. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van social media en creativiteit hoop ik Sybilla goed te kunnen helpen om GLAM op te laten vallen in Horst en omgeving!